«Μας ντουμανιάσατε εδώ μέσα»: Ποιος πολιτικός αρχηγός δεν άντεξε τα τσιγάρα των συναδέλφων του - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Μας ντουμανιάσατε εδώ μέσα»: Ποιος πολιτικός αρχηγός δεν άντεξε τα τσιγάρα των συναδέλφων του

01.12.2015 11:52

Από τα παρασκήνια του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, το παρακάτω σκηνικό που περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης

Αυτός ο περιβόητος νόμος για την απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους θα πρέπει να γνωρίζετε ότι καταργήθηκε στην πράξη και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο.

Γιατί – πώς να το κάνουμε; – όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καπνίζει στην αίθουσα του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, όταν κάνει το ίδιο με πουράκια ο Π. Καμμένος, όταν καπνίζει επίσης ο Β. Λεβέντης και όταν ο Πρωθυπουργός κάνει τράκα τσιγάρο από τον κ. Λεβέντη σε μια δύσκολη ώρα των συζητήσεων, ε, τότε τι είδους παράδειγμα θα δώσουν στους πολίτες;

Και όμως το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών άρχισε… οικολογικά. Ηταν προτού βγουν τα πακέτα με τα τσιγάρα και τα πουράκια στο τραπέζι, όταν ο Πρόεδρος τους ανακοίνωσε ότι θα πιουν χυμό από τα νεράντζια του Προεδρικού Κήπου, κάνοντας τον Στ. Θεοδωράκη να αναπηδήσει από τη χαρά του που θα τους προσφερθεί χυμός… βιολογικός.

Η δεύτερη φορά που ο επικεφαλής του Ποταμιού αναπήδησε από τη θέση του ήταν για να ανοίξει το παράθυρο γιατί, όπως έλεγε, «μας ντουμανιάσατε εδώ μέσα, κύριοι».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017