Μαραθώνιος: Θριαμβευτής ο Μερούσης για τρίτη συνεχή χρονιά | Mikrometoxos.gr

Μαραθώνιος: Θριαμβευτής ο Μερούσης για τρίτη συνεχή χρονιά

08.11.2015 13:49
ΣΕ ΙΣΧΥ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Μαραθώνιος: Θριαμβευτής ο Μερούσης για τρίτη συνεχή χρονιά

Ο Χριστόφορος Μερούσης για τρίτη συνεχή χρονιά και με επίδοση 2:21.22, αναδείχθηκε νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών, που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πλέον των 43.000 δρομέων στην κλασσική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα, απόστασης 42.195 μέτρων.

Στη δεύτερη θέση -με το ένατο μετάλλιο του στην διοργάνωση- τερμάτισε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (2:27.03) και στην τρίτη ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης (2:27.28). Τέταρτος έφθασε στο Παναθηναϊκό στάδιο, ο Γιώργος Καραβίδας που τερμάτισε σε 2:30.41, 5ος ο Νίκος Καλομοίρης (2:31.39) κι έκτος ο Κυριάκος Συμιριώτης (2:32.10).

Στην κατηγορία των γυναικών, πρώτευσε η Μινόρι Χαγιακούρι από την Ιαπωνία με 2:52.42, ενώ ακολούθησαν οι Ουρανία Ρεμπούλη, Μάγδα Γαζέα και Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Σήμερα ολόκληρη η πρωτεύουσα κινείται στους ρυθμούς του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, με την Τροχαία να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα:
•Από τις 6 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα θα κλείνει σταδιακά η περιοχή που περικλείεται στην κλασσική διαδρομή: Από τον Τύμβο του Μαραθώνα, Μαραθωνοδρόμων, Λεωφ. Μαραθώνος, Λεωφ. Μεσογείων, Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου, Β. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού, Παναθηναϊκό Στάδιο.

<p>Στην κατηγορία των γυναικών, πρώτευσε η Μινόρι Χαγιακούρι από την Ιαπωνία.</p>

Στην κατηγορία των γυναικών, πρώτευσε η Μινόρι Χαγιακούρι από την Ιαπωνία.

•Το κέντρο της Αθηνάς θα είναι κλειστό από τις 7 το πρωί μέχρι τις επτά το απόγευμα και συγκεκριμένα οι δρόμοι: Λεωφ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Χαρ. Τρικούπη, Ακαδημίας Βασ. Σοφίας, Φιδιππείδου, Μεσογείων (Σχολή Αστυνομίας) Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου, στο ύψος του Hilton Ηρώδου Αττικού Παναθηναϊκό Στάδιο.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017