Μαξίμου: Η ανεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης προκάλεσε την εμπλοκή με τους δανειστές - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Μαξίμου: Η ανεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης προκάλεσε την εμπλοκή με τους δανειστές

17.12.2015 22:42

Στην αρνητική στάση της αντιπολίτευσης αποδίδει το Μέγαρο Μαξίμου την εμπλοκή με τους δανειστές και το «πάγωμα» του «παράλληλου προγράμματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Σχετικά με την διαδικασία συζήτησης του νομοσχεδίου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις»

Μετά την χθεσινή ανεύθυνη στάση και την αποχώρηση τριών κομμάτων από τη κοινοβουλευτική διαδικασία, με την ανυπόστατη καταγγελία ότι δήθεν το νομοσχέδιο που κατατίθεται με επείγουσα διαδικασία επιβαρύνει δημοσιονομικά και εκτροχιάζει το προϋπολογισμό, δημιουργήθηκαν εξίσου ανυπόστατες εντυπώσεις με κίνδυνο να προκληθούν εμπόδια στην διαπραγμάτευση, αλλά και στο κυβερνητικό έργο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Κατόπιν αυτού ο Πρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε στη Σύνοδο των Προέδρων την συνέχιση της συζήτησης του ν/σ, με την κανονική διαδικασία που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής, στην αρχή του χρόνου. Το νομοσχέδιο ποτέ δεν αποσύρθηκε».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017