Μήνυμα εμπιστοσύνης από τον Βαλς – Τσίπρας: Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα | Mikrometoxos.gr

Μήνυμα εμπιστοσύνης από τον Βαλς – Τσίπρας: Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

03.06.2016 11:57

Μήνυμα εμπιστοσύνης και ελπίδας έστειλε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, λίγο μετά τις 11 το πρωί.

«Η επίσκεψή μου φέρνει τη σφραγίδα της εμπιστοσύνης και της ελπίδας», δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον Γάλλο ομόλογό του, τόνισε ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω της τις δύσκολες μέρες και γυρίζει σελίδα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Γάλλος ομόλογός του, έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.  Στις 13:00 θα υπογραφεί ο Οδικός Χάρτης με τη λειτουργική απεικόνιση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών. Εν συνεχεία, οι δύο πρωθυπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

«Η Γαλλία συνεχίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα στην προσπάθειά της να βγει από την κρίση» τόνισε χθες σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γάλλος πρωθυπουργός.

«Ήρθα στην Αθήνα λίγο μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και αυτό δείχνει ότι η Γαλλία θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τον ελληνικό λαό», σημειώνει ο κ. Βαλς και προσθέτει: «Η Γαλλία υποστήριξε και υποστηρίζει ένθερμα την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ . Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα για να βγει από την κρίση» υπογράμμισε ο Γάλλος πρωθυπουργός.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017