Μάριος Φραγκούλης: «Με τα λάθη, με τα σωστά μου, αυτός είμαι» Όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα, πηγαίνω στην Αίγινα, όπου έχω ένα μικρό σπιτάκι. | Mikrometoxos.gr

Μάριος Φραγκούλης: «Με τα λάθη, με τα σωστά μου, αυτός είμαι» Όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα, πηγαίνω στην Αίγινα, όπου έχω ένα μικρό σπιτάκι.

07.09.2015 00:18
«Όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα, πηγαίνω στην Αίγινα, όπου έχω ένα μικρό σπιτάκι. Αγαπώ πάρα πολύ το ψάρεμα, τις καταδύσεις, να μαζεύω κοχύλια, να βλέπω το ηλιοβασίλεμα, τη θάλασσα. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα.
Ειδικά το καλοκαίρι προσπαθώ να βρίσκομαι πάντα εδώ για να βλέπω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, το σπίτι μου, όλα εκείνα και εκείνους που μου λείπουν το διάστημα που βρίσκομαι στο εξωτερικό.
Τον περισσότερο χρόνο τον περνάω στη Νέα Υόρκη, που είναι βασικά η έδρα μου», λέει στο Εγώ ο Μάριος Φραγκούλης, ενώ αποκαλύπτει αν έχει ζητήσει ποτέ βοήθεια από κάποιον.
«Όχι, δεν το έχω κάνει ποτέ. Έχω μέσα μου έναν τρόπο να θέλω να λύνω όλα μου τα προβλήματα μόνος. Με τα λάθη, με τα σωστά μου, αυτός είμαι. 
Να σας πω την αλήθεια, δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να ζητήσει κάτι.
Σε ό,τι αφορά όμως το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής μου υπήρξαν άνθρωποι που, όταν με είδαν στη σκηνή, μου είπαν πράγματα σε τεχνικά θέματα που με βοήθησαν με τη φωνή μου».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017