Λάβρος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά του Αλέξη Τσίπρα

Δριμεία επίθεση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για “μέγα εθνικό έγκλημα του ξεπουλήματος του Λιμανιού του Πειραιά” και για παράδοση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Τράπεζα Πειραιώς αναφέρει ότι πρόκειται “για καταλήστευση και για λουκέτο”.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σημειώνει ότι “τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια, δήθεν “διαφοροποιήσεων” από αυτές τις εγκληματικές πολιτικές, δεν αφορούν κανέναν, ενώ υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τον εμπαίζουν”.

“Αντίθετα, αυτά τα εσωκυβερνητικά και εσωκομματικά παιχνίδια “διαφοροποιήσεων”, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τα μεγάλα αδιέξοδα και την αποσύνθεση μιας οπερετικής κυβέρνησης, που καταστρέφει τον τόπο”, προσθέτει.

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής της ΛΑΕ σημειώνει ότι “ο Αλ. Τσίπρας και οι συναρρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να γνωρίζουν ότι είναι συνυπεύθυνοι για μεγάλα εθνικά εγκλήματα και για την διάλυση του παραγωγικό δυναμικού που έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα” και τονίζει: “Έχουν όλοι μαζί πολιτικές και ποινικές ευθύνες, τις οποίες δεν πρόκειται να αποφύγουν. Πολύ γρήγορα θα πληρώσουν”.