Κ. Μητσοτάκης: Το μέλλον της χώρας στα χέρια των Ελλήνων για να βγούμε από την κρίση - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κ. Μητσοτάκης: Το μέλλον της χώρας στα χέρια των Ελλήνων για να βγούμε από την κρίση

10.04.2016 13:55

Οι Έλληνες να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας για να βγει η χώρα από την κρίση τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για τον Ετήσιο Εορτασμό για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων, αυτοί που ξυπνούν νωρίς και δουλεύουν σκληρά, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, τα οποία δεν μπορεί κανείς πια να αγνοήσει. Πρέπει να βάλουμε το σπίτι μας σε τάξη. Πρέπει να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν ανάσα στην αγορά και στην οικονομία. Αν δεν πάρουμε εμείς οι ίδιοι το μέλλον της χώρας μας στα χέρια, δεν θα βγούμε από κανένα μνημόνιο και καμιά κρίση. Βήμα – βήμα, πρέπει να χτίσουμε ξανά την αξιοπιστία που εν’ πολλοίς έχουμε απωλέσει”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017