Κώστας Φέγγος: “Μέχρι στιγμής ξέρουμε τι δεν θέλει να κάνει η Κυβέρνηση και επίσης ότι η Αντιπολίτευση αποφάσισε να μην στηρίξει επώδυνα μέτρα”… | Mikrometoxos.gr

Κώστας Φέγγος: “Μέχρι στιγμής ξέρουμε τι δεν θέλει να κάνει η Κυβέρνηση και επίσης ότι η Αντιπολίτευση αποφάσισε να μην στηρίξει επώδυνα μέτρα”…

07.10.2015 18:41

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

“Μέχρι στιγμής ξέρουμε τι δεν θέλει να κάνει η Κυβέρνηση και επίσης ότι η Αντιπολίτευση αποφάσισε να μην στηρίξει επώδυνα μέτρα” αναφέρει ο Κώστας Φέγγος.

Σύντομα έρχονται τα κλιμάκια της τρόικας, ή όπως αλλιώς λέγεται, και θα μάθουμε τι θα εφαρμοστεί στον Ελληνικό Πληθυσμό, προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση της Χώρας και η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, για να ακολουθήσει η συζήτηση για απομείωση του χρέους.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση ασχολείται με τα εσωκομματικά της και το Χρηματιστήριο περιστρέφεται πέριξ των 650 – 680 μονάδων με τζίρο περιπτέρου (λίγο μεγαλύτερου αυτή την εβδομάδα).

Μια υπέρβαση των 680 μονάδων, θα μπορούσε να οδηγήσει στις 710, ή ακόμα και στις 750 μονάδες, χωρίς να έχει βελτιωθεί ουσιαστικά η κατάσταση στην Οικονομία.

Στο μεταξύ, σοβαρά κεφάλαια φαίνεται να ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν στην Ελλάδα, αλλά μόνο αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση και προχωρήσει η αξιολόγηση. Οι ξένοι επενδυτές στις Τράπεζες δηλώνουν ότι θα κάνουν υπομονή.

“Τέλος, όλα τα χρήματα των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για Κρατική επιδότηση της Οικονομίας, εξαρτώνται επίσης από την αξιολόγηση” επισημαίνει ο πρόεδρος της Versal ΑΕΠΕΥ.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017