Κόντρα Ελλάδας-Αλβανίας για ένα πανό - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κόντρα Ελλάδας-Αλβανίας για ένα πανό

29.03.2016 21:00

Καταγγελία στη FIFA κατά της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται να κάνει η αντίστοιχη της Αλβανίας με αφορμή ένα πανό που πιστεύουν οι Αλβανοί πως εμφανίστηκε στις κερκίδες του «Γ.Καραϊσκάκης» και έδειχνε τη Β.Ηπειρο.

Σύμφωνα με τους Αλβανούς, αυτό το πανό αποτέλεσε πρόκληση και η αλβανική ομοσπονδία έκανε γνωστές τις διαθέσεις της να καταγγείλει την Ελλάδα στη FIFA, κάνοντας λόγο για εξτρεμιστικά εθνικιστικά σύμβολα!

«Η Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της αγανάκτηση για την ανάδειξη των εξτρεμιστικών εθνικιστικών συμβόλων. Η εμφάνιση μίας γιγαντιαίας σημαίας στο γήπεδο, η οποία προκαλεί ένα πνεύμα ανοιχτού μίσους, δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια ομάδα εξτρεμιστών οπαδών, αλλά και αποδεικνύει την έλλειψη στην οργάνωση και τη διοίκηση του παιχνιδιού από τη χώρα υποδοχής. Αυτά τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και παραβιάζουν τους κανόνες της FIFA» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει «οι αρμόδιες επιτροπές της FIFA θα πρέπει να πάρουν θέση σχετικά με αυτή την υπόθεση προώθησης εθνικισμού, και δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα του Fair Play».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017