Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: “Μαριονέτα των δανειστών που εκτελεί εντολές ξετσίπωτα” | Mikrometoxos.gr

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: “Μαριονέτα των δανειστών που εκτελεί εντολές ξετσίπωτα”

18.06.2016 08:04

Άστραψε και βρόντηξε η επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερία, Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στα Τρίκαλα για τα 71 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη.

Η κα Κωνσταντοπούλου σύμφωνα με το trikalavoice.gr σημείωσε χαρακτηριστικά: “Αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας» τόνισε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου «για να κατανικήσουμε την Μνημονιακή τυραννία που μας έχει επιβληθεί. Βαδίζουμε πάνω στα χνάρια του ασυμβίβαστου αυτού ανθρώπου».

Στάθηκε στην ανάγκη αποκήρυξης του δημοσίου χρέους «το οποίο ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να πληρώσει» και υπενθύμισε την υποχρέωση διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων.

Έκανε λόγοι για «προδοσία της σημερινής Κυβέρνησης, η οποία ξεπουλά τα πάντα και εμείς δεν θα το επιτρέψουμε διατηρώντας την πολιτική, κοινωνική και πατριωτική μνήμη ζωντανή». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «χρήσιμη μαριονέτα των δανειστών» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «ο οποίος ικανοποιεί τις εντολές του με τρόπο χυδαίο και ξετσίπωτο. Ο λαός δεν θα τους ανεχθεί για πολύ ακόμη, οι άνθρωποι θα βγουν στους δρόμους και όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Από τη πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να έρθει αυτή η στιγμή το συντομότερο δυνατόν».

Πηγή: trikalavoice.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017