Κυριάκος για τον «ράπερ» γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα ένιωθαν οι αγωνιστές της αριστεράς; - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κυριάκος για τον «ράπερ» γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα ένιωθαν οι αγωνιστές της αριστεράς;

27.01.2016 06:29
Σε μια αποστροφή της «παρθενικής» του ομιλίας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο θέμα που είχε συγκλονίσει την προηγούμενη εβδομάδα την κοινή γνώμη με τις αποκαλύψεις για τους διορισμούς συγγενικών προσώπων του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις απίστευτες εξηγήσεις του «ράπερ» Ιάσονα Σχινά-παπαδόπουλου.
«Πώς θα ένιωθαν άραγε οι αγωνιστές της Αριστεράς για το κυνικό αλισβερίσι για μια θέση μετακλητών στο Δημόσιο;» διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης.
Κάλεσε παράλληλα την κυβέρνηση να αποσύρει τις αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους και είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό: «Τον αντέχετε αυτό τον διάλογο; Ή φοβάστε αντιδράσεις από συντρόφους, συγγενείς και φίλους;.
Είστε υπό κατάρρευση. Εγκαταλείψτε το σχέδιο σας. Εύχομαι να υιοθετήσετε μια άλλη δημιουργική αντίληψη για την οικονομία της χώρας. Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε. Δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε τις ώρες του καλοκαιριού του 2015. Σας ζητώ να συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα που δημιουργήσατε».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017