Κοινή συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για να λιώσει ο πάγος

Ραντεβού στη βουλή το απόγευμα έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε μια προσπάθεια να αποκλιμακώσουν την ένταση που προκάλεσε το θέμα με τις δηλώσεις Μουζάλα.

Μετά το χθεσινό ραντεβού των κυρίων Παππά και Κουίκ, στο σπίτι του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στην Βουλιαγμένη που στόχο είχε την αποφυγή της οριστικής ρήξης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, σήμερα το απόγευμα βουλευτές θα συναντηθούν για να επεξεργαστούν τον φάκελο «διαφθοράς και δικαιοσύνης» ενόψει της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης την Δευτέρα στη βουλή.

Οι δυο πλευρές θα βάλουν κάτω τα κιτάπια τους και τους στόχους που θα αναδείξουν στην φορτισμένη συζήτηση της βουλής, αφού θεωρούν ότι η μάχη κατά της διαπλοκής είναι ένα από τα πεδία που τους ενώνουν και μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση σε εκείνα που τους χωρίζουν.

Πολλοί λένε μάλιστα πως μετά την κυβερνητική κρίση που ξέσπασε οι τόνοι στο κοινοβούλιο θα ανέβουν επικίνδυνα ψηλά από τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης, σε μια επικοινωνιακή προσπάθεια να ξεπεράσουν την δύσκολη στιγμή στην οποία βρέθηκαν.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!