Κι όμως,… δυστυχώς για εσάς υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο | Mikrometoxos.gr

Κι όμως,… δυστυχώς για εσάς υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο

27.03.2016 21:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Εβλεπα, ρε φίλε, χθες την εθνική ομάδα και χάζευα κάποια παιδιά του αποτυχημένου ελληνικού ποδοσφαίρου κατά τους εξυγιαντές. Εβλεπα τον Μανωλά, τον κορυφαίο αμυντικό του ιταλικού ποδοσφαίρου και έτοιμο να πουληθεί 40 μύρια στη Τσέλσι, και έλεγα πού στο διάολο βγήκε αυτός, από ποιο ποδόσφαιρο ξεπήδησε, ποιος τον έκανε παίκτη;

Εβλεπα από την άλλη μεριά τον Τοροσίδη της Ρόμα, τον Μήτρογλου της Μπενφίκα και μαζί με τον Σάμαρη, που παρεμπιπτόντως είναι στους «8» του ΤΣΟΥ ΛΟΥ και η Μπενφίκα θα σκάσει 13 μύρια να τον κάνει δικό της, σκεφτόμουν τα 10 που έσκασε η ίδια ομάδα για να πάρει τον Σάμαρη από τον Ολυμπιακό.

Εβλεπα τον Καρνέζη που μεγαλουργεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο, έβλεπα τον Πέτσο, τον Σταφυλίδη, τον Παπασταθόπουλο που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου, τον Φορτούναρο που είναι ό,τι καλύτερο έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χαφ, τον Μάνταλο, και έλειπαν από την ενδεκάδα ένα σωρό παίκτες που παίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και από την άλλη μεριά μου ερχόταν η γκρίνια των εξυγιαντών για το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και γελούσα σαν χαζός.

Υπάρχει, ρε μόρτες, γκρίνια και μιζέρια, ναι, αλλά αυτή είναι στο άρρωστο μυαλό σας, στα καβούρια που υπάρχουν και μεγαλουργούν στην τσέπη σας, στην αρρώστια που κουβαλάτε στα μυαλά σας προκειμένου να μη βάλετε το χέρι στην τσέπη και να χαλάσετε ένα σωρό ευρώ για να φτιάξετε καλύτερη ομάδα.
Στο να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα στους οπαδούς σας αντί να επενδύσετε σε παίκτες, αγοράζετε ραδιόφωνα, σάιτ και εφημερίδες, αλλά όλα αυτά έχουν και ένα τέλος όταν η πραγματικότητα έρχεται με θόρυβο και σας προσγειώνει στην πραγματικότητα και στις τεσσάρες που τρώτε όταν παίζετε με τον Θρύλο ή τις Καμπάλες και τις Εστορίλ.

ΥΓ.: Κάποτε στην εποχή σας για να βγει Ελληνας ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό έπρεπε να έχει συγγενή μετανάστη ή να τον είχαν καλέσει σε κανένα γάμο ή βάφτιση ή μακριά από εμάς σε κηδεία. Σήμερα στην εποχή μας, του ξεπεσμένου και ανυπόληπτου ελληνικού ποδοσφαίρου, έχετε εικόνα μόνοι σας, δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα εγώ. Αυτά.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017