-Κε Παπαδημούλη, πως βρέθηκαν 1,3 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς σας;

ΣΧΟΛΙΟ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

-Κε Παπαδημούλη, πως βρέθηκαν 1,3 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς σας;

Αλλωστε οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς (αριστερούς) φίλους

Σχόλιο-φωτιά του δημοσιογράφου του ΒΗΜΑτος Νίκου Χασαπόπουλου για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλη στο Facebook:

Αγαπητέ κύριε ευρωβουλευτά, στα τόσα τιτιβισματα που στέλνετε εκ του ασφαλούς απο τις Βρυξέλλες για να επιτεθειτε σε φανταστικούς ή μη εχθρούς δεν στέλνετε και ένα για να εξηγησετε πως βρέθηκαν σε έναν αριστερό της δικής σας εμβέλειας το 1,3 εκατ, ευρω που λέγεται οτι βρέθηκαν σε λογαριασμούς σας. Αλλωστε οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς (αριστερούς) φίλους.

O Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στο Der Spiegel υποστηρίζει

-«Πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα θα αποσταθεροποιήσουν ολόκληρη την Ευρωζώνη»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και οι επόμενες εκλογές θα λάβουν χώρα, όπως είναι προγραμματισμένο, το 2019.

Eπεσήμανε ότι «το σενάριο των πρόωρων εκλογών βοηθά όσους θέλουν αστάθεια στην Ελλάδα». Εστειλε μάλιστα το μήνυμα ότι «η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες αντιλαμβάνονται ότι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα δεν θα προκαλέσουν αστάθεια μόνο στη χώρα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρωζώνη», για να προσθέσει με νόημα: «Μόνο ένας ανόητος ή εμπρηστής θα έπαιζε με τη φωτιά στην παρούσα φάση».

Υποστήριξε δε πως «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και οι επόμενες εκλογές θα λάβουν χώρα, όπως είναι προγραμματισμένο, το 2019».

Αναφορικά με την σύγκρουση Αθήνας-δανειστών και το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το «δράμα» του Grexit, όπως πέρυσι, επεσήμανε: «Κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί η εμπειρία του περασμένου καλοκαιριού. Είμαι πεπεισμένος ότι η αξιολόγηση θα κλείσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η κατάσταση είναι κρίσιμη».

Τέλος, αναφορικά με τη στάση της Γερμανίας, εξέφρασε την ελπίδα για «μια πιο κριτική στάση του Βερολίνου απέναντι στο ΔΝΤ», ενώ αναγνώρισε ότι «η ελληνική και η γερμανική κυβέρνηση έχουν έρθει πιο κοντά με αφορμή την προσφυγική κρίση».

-Κε Παπαδημούλη, πως βρέθηκαν 1,3 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς σας;