Κατεβάζουν μικρόφωνα και στυλό οι δημοσιογράφοι την Τετάρτη- 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κατεβάζουν μικρόφωνα και στυλό οι δημοσιογράφοι την Τετάρτη- 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ

28.11.2015 03:21

Κατεβάζουν μικρόφωνα και στυλό οι δημοσιογράφοι την Τετάρτη- 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών αποφάσισε τη συμμετοχή των δημοσιογράφων όλης της χώρας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.Οι δημοσιογράφοι θα απεργήσουν μια μέρα πριν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου από τις 6.00 της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 6.00 της επομένης, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ αντιδρώντας «στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος, κατ’ επιταγή των δανειστών».

Μεταξύ άλλων ζητούν:

• Τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
• Τη διασφάλιση του Αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης.
Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργαζομένους να δώσουν αγωνιστικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ – Ακαδημίας 20  και στην πορεία που θα ακολουθήσει.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017