Κατάντια: Παρακαλούν για να μπουν οι οικογένειες των παικτών! Η φαρσοκωμωδία Κοντονή με τις 310 προσκλήσεις σε όλο της το μεγαλείο και στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του τελικού | Mikrometoxos.gr

Κατάντια: Παρακαλούν για να μπουν οι οικογένειες των παικτών! Η φαρσοκωμωδία Κοντονή με τις 310 προσκλήσεις σε όλο της το μεγαλείο και στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του τελικού

29.04.2016 00:53

Τραγελαφικά προβλήματα προκαλεί η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κεκλεισμένων των θυρών.

Αποτέλεσμα αυτής τη παρωδίας είναι η κωμικοτραγική κατάσταση να φτάνουν στο σημείο Ολυμπιακός και ΑΕΚ να παρακαλούν για να υπάρξει η πρόβλεψη έξτρα προσκλήσεων για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών πέραν των 310 (250 η ΕΠΟ και από 30 οι δύο ομάδες) συνολικά που προβλέπει η σχετική απόφαση του πολιτικού προϊστάμενου των σπορ.

Το σχετικό αίτημα κατατέθηκε στη σύσκεψη των μέτρων για τον τελικό του Κυπέλλου της 7ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ, που πραγματοποιήθηκε τη Μ. Πέμπτη (28/4). Την πλευρά των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησαν οι Καραπαπάς και Παναγόπουλος, ενώ τους «κιτρινόμαυρους» οι Μπόμπος και Αρκάδη, ενώ στη συνάντηση έδωσαν το «απρών» και ο αστυνομικός διευθυντής που τομέας ευθύνης του είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και ο εκπρόσωπος του Σταδίου.

Όπως έγινε γνωστό, οι 30 προσκλήσεις της κάθε ομάδας θα τοποθετηθούν πίσω από τους αντίστοιχους πάγκους, ενώ στη μέση θα είναι οι προσκλήσεις της ΕΠΟ. Επίσης όλα τα μπουθ θα μείνουν κλειστά, παρά μόνο αυτό της τηλεοπτικής μετάδοσης. Για τα μέτρα ασφαλείας πέριξ του γηπέδου θα αποφασίσει η αστυνομία. Η σύσκεψη διήρκεσε για περίπου μία ώρα και διεξήχθη σε αρκετά ήρεμο κλίμα, χωρίς να υπάρξουν εντάσεις.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017