Καμμένος: Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ποιοι είναι οι νταβατζήδες που ήλεγξαν τη μεταπολίτευση - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Καμμένος: Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ποιοι είναι οι νταβατζήδες που ήλεγξαν τη μεταπολίτευση

15.04.2016 20:00

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος τόνισε πως «Η αξιοπιστία του ελληνικού πολιτικού συστήματος εξαρτάται από την Εξεταστική Επιτροπή για την διερεύνηση της χρηματοδότησης των κομμάτων και των ΜΜΕ» υπογραμμίζοντας ότι «αν υπάρχουν κόμματα που έχουν μετανοήσει, οφείλουν να φέρουν τα στοιχεία στην Επιτροπή» και πρόσθεσε πως «Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ποιοι είναι οι νταβατζήδες που ήλεγξαν τη μεταπολίτευση» ενώ έκανε λόγο για μηδενική ανοχή στις υποθέσεις των μέσων ενημέρωσης που απειλούν την εκάστοτε εξουσία.

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έλαβαν συνολικά το ποσόν των 1,2 δισ. ευρώ από δάνεια και κρατικές χορηγήσεις και υποστήριξε ότι για τα ποσά αυτά δεν υπάρχουν παραστατικά και ότι ουδέποτε οι βουλευτές των κομμάτων ενημερώθηκαν για το πού πήγαν τα χρήματα αυτά. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην έμμεση χρηματοδότηση του 2% από την εταιρία Siemens για την οποία είπε ότι δεν έχει βρεθεί πού πήγε, και στις δαπάνες του ΚΕΛΠΝΟ για διαφημίσεις σε μέσα ενημέρωσης. Ο κ. Καμένος, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής έγγραφο για το οποίο είπε, ότι προέρχεται από τη δικογραφία Siemens αλλά δεν έχει κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Μονάδα Δικαστικής Συνεργασίας Eurojust. Πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Καμένο, για ιδιόχειρη επιστολή του καταζητουμένου για το σκάνδαλο της Siemens, Χρήστου Καραβέλλα που εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο και από την οποία προκύπτουν δυο καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό με τον κωδικό «Άνοιξη». «Ο λαός θέλει απάντηση, που πήγαν 1,2 δις ευρώ «άσπρα» και που πήγαν και τα μαύρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, κατέληξε λέγοντας ότι όσοι βρεθούν ένοχοι θα πάνε στο ειδικό δικαστήριο, και τόνισε με έμφαση ότι εκλογές θα γίνουν το 2019.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017