Καμιά Αυγή δεν έχει δακρύβρεχτους δεκάρικους... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Καμιά Αυγή δεν έχει δακρύβρεχτους δεκάρικους…

13.01.2016 14:35

ΣΧΟΛΙΟ από το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, διέμεναν ΑΜΕΑ και το ρεύμα ήταν κομμένο. Φυσικά κανένας ξεφτιλισμένος διαδικτυακός κονδυλοφόρος από όσους μας κουνάγανε το δάχτυλο, δεν αναφέρεται στο θεματάκι. Καμιά Αυγή δεν έχει δακρύβρεχτους δεκάρικους. Κανένας καραγκιόζης των κινημάτων δεν έκανε show επανασύνδεσης. Η αποστολή τους εξετελέσθη και τώρα, ως σύμβουλοι Υπουργών, γράφουν κειμενάκια για δίδακτρα στα δημόσια σχολεία.
Ας γίνουν παρελθόν όσο πιο σύντομα γίνεται. Γιατί αν υπάρχει κάποιος χειρότερος από αυτόν που δημιουργεί την πείνα, είναι αυτός που παίζει μαζί της.

ΑΠΟ NEWSIT.GR

– Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί.
– Ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα έγκαιρα.
– Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο άτομα.
– Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
– Ο νεκρός είχε κινητικά προβλήματα και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις φλόγες.
– Το σπίτι δεν είχε ρεύμα, πιθανότατα η φωτιά οφείλεται σε γκάζι.

Νέα τραγωδία από φωτιά σε διαμέρισμα. Αυτή τη φορά η τραγωδία γράφτηκε στην περιοχή του Ζωγράφου. Όλα έγιναν λίγο μετά τις οκτώ. Οι γείτονες των τριών ενοίκων του μικρού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφιγενείας είδαν καπνούς και ενημέρωσαν την πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες έφτασαν άμεσα και είδαν ότι στο διαμέρισμα είχαν εγκλωβιστεί κάποια άτομα. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 57χρονο άνδρα και μια 43χρονη γυναίκα που είχαν υποστεί εγκαύματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Ήταν όμως αργά για το 67χρονο που ήταν μαζί τους. Ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του.

Πληροφορίες από άτομα που γνώριζαν την κατάσταση που επικρατούσε κάνουν λόγο για άτομα με αρκετά προβλήματα. Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του μάλιστα είχε κινητικά προβλήματα, πιθανότατα δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα έγκαιρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017