ΚΑΛΟ ΝΕΟ 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας από τον Γιάννη Παπαθεοχάρη - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΚΑΛΟ ΝΕΟ 5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας από τον Γιάννη Παπαθεοχάρη

31.01.2016 10:22

ΚΑΛΟ ΝΕΟ

5άστερο ξενοδοχείο στα Αστέρια της Γλυφάδας από τον Γιάννη Παπαθεοχάρη

Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί σε έκταση περίπου 280 στρεμμάτων με μέτωπο σε παραλία περίπου 600 μέτρων

 

Eνα 5άστερο ξενοδοχείο με την υπογραφή του πετυχημένου επιχειρηματία Γιάννη Παπαθεοχάρη (Ο Αρχοντας της Μαρκίζας- Διογένης, Αθηνών Αρένα- με μεγάλες επιτυχίες και κύρος στο χρηματιστήριο της νυχτερινής διασκέδασης) θαανεγερθεί στην έκταση των Αστεριών της Γλυφάδας ξυπνώντας (στις παλιοσειρές) αναμνήσεις από την εποχή της μεγάλης δόξας των Αστεριών.
Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Γλυφάδας έδωσε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας  με τη χορήγηση της σχετικής έγκρισης δόμησης.
Το ξενοδοχείο 5 αστέρων θα δημιουργηθεί με την επανάχρηση και τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνεται στο επενδυτικό σχέδιο για τη δημιουργία σύνθετου τουριστικού καταλύματος δυναμικότητας 400 κλινών.
Παράλληλα, προβλέπεται η δημιουργία τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών, συνεδριακού κέντρου για την εξυπηρέτηση έως και 600 ατόμων, κέντρου αναζωογόνησης και ομορφιάς, αθλητικών γηπέδων, ποδηλατόδρομων και άλλων εγκαταστάσεων.
Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί σε έκταση περίπου 280 στρεμμάτων με μέτωπο σε παραλία περίπου 600 μέτρων.
Η έκταση των Αστεριών Γλυφάδας ανήκει ως κυριότητα στο ελληνικό Δημόσιο και έχει παραχωρηθεί προς χρήση στην Εθνική Τράπεζα.
Η τράπεζα έχει συνάψει συμφωνία μακροχρόνιας ενοικίασης της έκτασης με την εταιρεία Ναυσικά, συμφερόντων του ομίλου Παπαθεοχάρη, ο οποίος θα υλοποιήσει το επενδυτικό πρόγραμμα ύψους άνω των 50 εκατ. ευρώ.
Να σημειωθεί ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έχει ψηφίσει από πέρυσι τη γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017