Και το… συστημικό δούλεμα συνεχίζεται

Σε νέα ιστορικά χαμηλά διαπραγματεύεται η μετοχή της Πειραιώς στη τιμή του 0,0210 ευρώ, που την αποτίμησε σε… 128,14 εκατ. και την έφερε στην 39η θέση[!!] της κατάταξης.

Πίσω από τις Μinoan Lines, Πλαστικά Κρήτης, Autohellas, στο 50% Σαράντης, στο 35% της ΛΑΜΨΑ, στο 32% της ΛΑΜΔΑ, και τόσες άλλες κωμικοτραγικές συγκρίσεις-αναφορές [λ.χ. στο 10% της Jumbo, στο 10% της Folli κοκ]

Κάτω από το 3% του ΟΤΕ, στο 8,5% των ΕΛΠΕ κ.λπ.

Και ας την έχουν… προικίσει δεκάδες φορές…

Αλλωστε είναι η ίδια με αυτήν που πριν 2 χρόνια την αποτιμούσαν πάνω από… 10 δισ. ευρώ[!!]…

Οταν και μας …πυροβολούσαν εγκεφαλικά γράφοντας  για την δυναμική και τις προοπτικές της… Λες και δεν ήξεραν τις τεράστιες μαύρες τρύπες που ολοένα και μεγάλωναν

ΑΤΤΙΚΗΣ: Νέα ιστορικά χαμηλά για τον τίτλο της στο 0,010ο ευρώ, σε μία τιμή που την αποτιμά σε… 10,46 εκατ. ευρώ. Αλησμόνητες και οι τακτικές που είχε ακολουθήσει στην τελευταία αμκ που πραγματοποίησε, είναι να εξοργίζεται ο νοήμων επενδυτής μόλις τις επαναφέρει στη θύμησή του… Γιατί πολλοί καλόπιστοι επενδυτές μάτωσαν κυριολεκτικά.

ΑΤΤ: Με την τιμή της αμκ στο 0,30 ευρώ συγκέντρωσε το καλοκαίρι του 2013 διακόσια εκατ ευρώ + τα 2 μετατρέψιμα ομολογιακά για 100 εκατ ευρώ χ 2 , δηλ συνολικά 400 εκατ. ευρώ.Και τώρα χρειάζεται μόλις άλλα 750 εκατ. Μα κι αυτά να μάζευε, πάλι θα ζητούσε κι άλλα.

Φυσικά αναλογικά και συγκριτικά τα ίδια ισχύουν για τις 4 συστημικές… Ποιές αμκ και…πράσινα άλογα… Μια 50άρα δισ. ευρώ χρειάζονται, για να… πουν ότι είναι σε θέση να κοντρολάρουν την κατάσταση.

ΚΑΙ ΤΟ δούλεμα συνεχίζεται…

ΥΓ: Απλά, ανατρέξτε στην ειδησεογραφία του 2013 λίγο πριν και λίγο μετά των αμκ που είχαν τότε πραγματοποιηθεί.

ΥΓ1: Να μπορούσαν να μιλήσουν τα… ξένα κεφάλαια. Ε ε ε ε;; Πόσο ξένα να είναι άραγε;;

  • Με την πέννα του μικρομέτοχου