ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ; ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ; ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

25.09.2015 03:25

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ;

 http://fimotro.blogspot.gr/2015/09/blog-post_7338.html

ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ
«Εάν δεν είναι μόνοι, ο Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε δεν αποκλείεται να είμαι κι εγώ ένας από τους συνυποψηφίους» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο «Πρακτορείο 104,9 FM» στην εκπομπή «Δύο στις 12» και στους δημοσιογράφους Νίκο Γιώτη και Φάνη Γρηγοριάδη.

«Έχει η ΝΔ, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τέσσερεις απανωτές ήττες. Ευρωεκλογές, αυτοδιοίκηση – μαζί τα βάζω – τον Ιανουάριο εθνικές, δημοψήφισμα και εθνικές τον Σεπτέμβριο. Για αυτές τις ήττες δεν απολογήθηκε κανείς, δεν έκανε κανείς καμία αυτοκριτική και δεν παραιτήθηκε κανείς» είπε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα θα κληθούμε εμείς να ψηφίσουμε τον νέο πρόεδρο, ασχέτως εάν είμαι ή δεν είμαι. Εγώ θα ζυγιάσω κάποια πράγματα, θα σταθμίσω κάποια πράγματα και θα δω τι θα κάνω. Όμως σας λέω, ότι εάν δεν είναι μόνοι, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε δεν αποκλείεται να είμαι κι εγώ ένας από τους συνυποψηφίους. Εξάλλου έδωσα εξετάσεις και δόξα σoι ο Θεός, νομίζω, είχα μια καλή πορεία».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017