Καθαρή επικράτηση του Μειμαράκη με ποσοστό 60%-62% δείχνουν όλες οι τελευταίες μετρήσεις - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Καθαρή επικράτηση του Μειμαράκη με ποσοστό 60%-62% δείχνουν όλες οι τελευταίες μετρήσεις

06.01.2016 01:18

ΣΤΟ 60-62% ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΝΔ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Καθαρή επικράτηση του Μειμαράκη με ποσοστό που θα κινηθεί κοντά από 60%-62% δείχνουν όλες οι τελευταίες τηλεφωνικές μετρήσεις που ξεκίνησαν πάλι σήμερα μετά τις γιορτές.
Με δεδομένο ότι το σύστημα Καραμανλή έχει πέσει πάνω στην υποψηφιότητα του Μεϊμαράκη για να τον εκλέξει άνετα νέο αρχηγό, ο δεύτερος γύρος της γαλάζιας αναμέτρησης έχει νόημα μόνο ως προς τον αριθμό προσέλευσης των ψηφοφόρων.
Υπολογίζεται ότι το 70%-80% των ψηφοφόρων του Άδωνι Γεωργιάδη και τουΑπόστολου Τζιτζικώστα δεν θα πάει να ψηφίσει αυτή την Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι τις ίδιες ακριβώς ψήφους εάν πάρει και στον δεύτερο ο Μεϊμαράκης, με δεδομένο ότι θα ψηφίσουν πολύ λιγότεροι ψηφοφόροι θα κερδίζει πολύ άνετα τον Μητσοτάκη.
Εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες η επικράτηση του Μεϊμαράκη θα είναι πολύ άνετη και με ποσοστά κοντά στο 60%-62%. Το ζητούμενο όμως είναι η επόμενη μέρα στη ΝΔ.
Και δυστυχώς για το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να δημιουργήσει ρεύμα στην κοινωνία και παρά τη φθορά του κυβερνητικού κόμματος, πέφτει σε ποσοστά και η ΝΔ η οποία όμως είναι στην αντιπολίτευση! Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες έχουν συνέχεια…
Fimotro

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017