Κάτι τρέχει με τον…ALPHA; | Mikrometoxos.gr

Κάτι τρέχει με τον…ALPHA;

26.11.2015 03:43

Μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι το κανάλι της Καντζας ή με..εκπαιδευόμενο καπετάνιο, σε ό,τι αφορά τις επιλογές του στο προγράμμα.

http://www.usay.gr/article/97579/kati_trexei_me_tonalpha.html

“Μη με σκας”, “Άσφαιροι”, “Hermanos” είναι τρία απο τα πολυδιαφημιζόμενα ατού του καναλιού που όμως πήγαν άπατα. Το “Μη με σκας” μάλιστα αποσύρθηκε κακήν κακώς με την αιτιολογία πως “δεν άρεσαν τα σκηνικά η σκηνοθεσία και αλλα τεχνικά κομμάτια”,  όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Πετρος Φιλιππιδης (καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά).

Εκεί στον ALPHA, δεν βλέπουν τί παίζουν στον αέρα του καναλιού; Δεν τα είδαν όλα αυτά πριν μεταδοθούν τα συγκεκριμένα προγράμματα;

Η μεγαλύτερη δε αστοχία των διοικούντων σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ. Μια “αστοχία” που φανερώνει πως όντως δεν ξέρουν τι μεταδίδουν…

Προβλήθηκε ένα επεισόδιο της “10ης εντολής” που απογοήτευσε τους φαν -οι οποίοι το έκραξαν στο τουίτερ- καθώς επρόκειτο για ενα…κωμικό επεισόδιο. Δεν είναι όμως αυτή η αστοχία, καθώς ο σκηνοθέτης της σειράς συνηθίζει σε κάθε κύκλο να παρουσιάζει κι ένα κωμικό επεισόδιο , σχεδόν παρωδία των κανονικών του επεισοδίων.

Το άστοχο ήταν πως το επεισόδιο αυτο με τίτλο “Μπαρούτη” παρουσίαζε την ιστορία των αδελφών Μπαρούτη που …έριχναν βόμβες στο σχολείο , στη γειτονιά , σε μαγαζιά ακρωτηριάζοντας κόσμο. Λίγες μόνο ημέρες μετά το μακελειό στη Γαλλία και λίγες μόνο ώρες μετά την έκρηξη βόμβας στο ΣΕΒ, οι υπεύθυνοι του ALPHA θεώρησαν ως κατάλληλη  στιγμή να προβάλλουν ένα επεισόδιο με τέτοιο περιεχόμενο. Και μάλιστα …χιουμοριστικό!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017