Κάποιος επιβάλλεται να επιληφθεί της κατάστασης. Όχι με γελοίες και ανούσιες διακοπές αγώνων, διοργανώσεων και… χοροεσπερίδων!!!

Η οικογένεια του Ολυμπιακού μπορεί να γιορτάζει ακόμη έναν τίτλο, αλλά παράλληλα ο προβληματισμός και η ανησυχία για τα όσα συμβαίνουν εναντίον του συλλόγου από ανεξέλεγκτους (ή μήπως… ελεγχόμενους;) κάφρους ολοένα και εντείνεται. Με το φαινόμενο να παίρνει διαστάσεις εξαιρετικά ανησυχητικές.

Η επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού από τους «γνωστούς άγνωστους» της πράσινης αλητείας στη Λεωφόρου είναι ένα ακόμη επεισόδιο. Η κορυφή του παγόβουνου. Η επιτομή της ανανδρίας. Από τη στιγμή που επιτέθηκαν και σε γυναίκες, προσπαθώντας να τις χτυπήσουν, να τις φοβίσουν και να τις τραυματίσουν τι άλλο μένει να κάνουν; Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να ασχοληθεί κάποιος με αυτό;

Να κάνει κάτι ουσιαστικό, όμως, όχι να τιμωρηθεί πάλι ο Ολυμπιακός. Αλήθεια, κύριε Κοντονή, κύριοι αρμόδιοι της Κυβέρνησης, των διαφόρων αρμοδίων (;) φορέων για όλα αυτά τι έχετε να πείτε; Θα κάνετε κάτι; Θα πρωτοτυπήσετε; Μήπως και τώρα φταίει ο Ολυμπιακός; Μήπως να διακόψετε και την… απονομή του τίτλου στα κορίτσια επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΝ να νικήσουν στο γήπεδο;

Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό και ούτε το όποιο χιούμορ μπορεί να το «αμβλύνει», να το κάνει πιο «χαλαρό». Από τη στιγμή που ΘΥΜΑΤΑ αυτών των γνωστών σε όλους (αρμόδιους φορείς, διοικήσεις κλπ) αλητήριων είναι, πλέον, και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, τα δεδομένα άλλαξαν εντυπωσιακά. Επικίνδυνα. Και για αυτό κάποιος πρέπει να κάνει κάτι. Κάποιος επιβάλλεται να επιληφθεί της κατάστασης. Όχι με γελοίες και ανούσιες διακοπές αγώνων, διοργανώσεων και… χοροεσπερίδων, αλλά με ουσιαστικές λύσεις.