Ιστορική εξαγγελία Μαρινάκη: «Νέο κλειστό γήπεδο και κολυμβητήριο δίπλα στο Καραϊσκάκη»! | Mikrometoxos.gr

Ιστορική εξαγγελία Μαρινάκη: «Νέο κλειστό γήπεδο και κολυμβητήριο δίπλα στο Καραϊσκάκη»!

18.06.2016 21:01

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε τα πλάνα του, για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό

Μια ιστορική εξαγγελία έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνδέσμων της Θύρας 7! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μετά από ερωτήσεις των φιλάθλων, αποκάλυψε ότι στα άμεσα σχέδια του είναι να δημιουργήσει ένα κλειστό γήπεδο (μπάσκετ – βόλεϊ) και ένα κολυμβητήριο σε οικόπεδο ακριβώς δίπλα στο «Γ.Καραϊσκάκης»!

Μαζί με το τμήμα ποδοσφαίρου θα ζει και η «καρδιά» των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Το όνειρό του, όπως τονίζει, είναι να γεμίσουν οι χώροι γύρω από το «Γ.Καραϊσκάκης» με παιδιά, τα οποία θα γίνονται καλύτεροι αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι, μέσα από τα τμήματα υποδομών, αλλά και τις πρώτες ομάδες, όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

 

Πρόκειται για μία επένδυση η οποία θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το πιο σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει έναν αθλητικό πολυχώρο, στα πρότυπα μεγάλων εγκαταστάσεων των πιο προηγμένων αθλητικά χωρών!

SYNEDRIO_3

Ο Β. Μαρινάκης δήλωσε για το ζήτημα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνδέσμων: «Είναι ένα όνειρο για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού! Και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζετε. Όπως έχετε καταλάβει μου αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Σύντομα λοιπόν, έξω από το Καραϊσκάκη, θα δείτε πως τα όνειρα για το να γίνεται ο Ολυμπιακός διαρκώς μεγαλύτερος, εμείς τα κάνουμε πράξη. Με προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά! Για τον Σύλλογο και το μέλλον του. Για τους αθλητές και για τα μικρά παιδιά»!

http://www.sportit.gr/

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017