Ισλαμικό Κράτος: Απειλές, μέσω twitter, για επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη στο Ραμαζάνι - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ισλαμικό Κράτος: Απειλές, μέσω twitter, για επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη στο Ραμαζάνι

22.05.2016 10:27

Νέες απειλές, μέσω twitter, εξαπολύει το Ισλαμικό Κράτος για επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ένα νέο μήνυμα που υποτίθεται ότι προέρχεται από τον εκπρόσωπο της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος καλεί τους οπαδούς της εξτρεμιστικής σουνιτικής οργάνωσης να εξαπολύσουν επιθέσεις στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, που αρχίζει στις αρχές Ιουνίου.

“Ραμαζάνι, ο μήνας της κατάκτησης. Προετοιμαστείτε, να είστε έτοιμοι… έτσι ώστε να τον κάνετε μήνα της συμφοράς για τους απανταχού άπιστους”, τονίζει το μήνυμα, που υποτίθεται ότι έστειλε ο Αμπού Μοχάμεντ αλ-Aντνάνι, και προτρέπει σε επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών και πολιτικών στόχων.

Το ηχητικό μήνυμα διανεμήθηκε σήμερα μέσω λογαριασμών στο Twitter που αναρτούν συνήθως προκηρύξεις του ΙΚ. Η αυθεντικότητά του δεν ήταν δυνατό να διαπιστωθεί από ανεξάρτητη πηγή.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017