ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ | Mikrometoxos.gr

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

29.05.2016 00:02

Στο κοιμητήριο της Νίκαιας έπεσαν οι τίτλοι του δράματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη την περασμένη εβδομάδα. Η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου οδηγήθηκε από συγγενείς και φίλους στην τελευταία της κατοικία σήμερα το πρωί…

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Τετάρτη, η Αγραφιώτου βρήκε φρικτό θάνατο, περίπου 40 μέρες πριν, από τα χέρια του μανιακού που της έστησε καρτέρι θανάτου στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου να βρεθεί ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το φρικτό φονικό.
Ωστόσο, τα δεύτερα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ της δολοφονίας.
Οι εξετάσεις θα δείξουν αν τελικά ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ την 69χρονη είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου που συνελήφθη για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών.
Η αστυνομία εδώ και δύο 24ωρα «σαρώνουν» κάμερες που υπάρχουν στο σημείο, προκειμένου να δουν αν υπάρχουν άτομα που είτε είναι σεσημασμένα για σεξουαλικά αδικήματα, είτε κινούνται ύποπτα στην «κόκκινη» ζώνη που έχουν μαρκάρει οι αστυνομικοί στο χάρτη των ερευνών.
KideiaAgrafiotou3KideiaAgrafiotou4

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017