Θρίλερ με το θάνατο 23χρονης Ελληνίδας στη Βουλγαρία από ηλεκτροπληξία | Mikrometoxos.gr

Θρίλερ με το θάνατο 23χρονης Ελληνίδας στη Βουλγαρία από ηλεκτροπληξία

07.05.2016 05:22

Το περιστατικό συνέβη το Μεγάλο Σάββατο, σε διαμέρισμα στη Βουλγαρία, όπου η 23χρονη Σωτηρία Σαλταρή βρισκόταν με τον 30χρονο σύντροφό της, Βούλγαρο χορευτή, Bozhidar Gugushev (TEO).

Σύμφωνα με τον 30χρονο καθώς έκανε ντους, άρχισε να τον χτυπά το ρεύμα και η σύντροφός του επιχείρησε να τον τραβήξει έξω. Αποτέλεσμα ήταν να σωθεί αυτός, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του και να βρει τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία η σύντρoφός του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kavalanews, οι πληροφορίες για το πώς ακριβώς προκλήθηκε η ηλεκτροπληξία είναι συγκεχυμένες καθώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το τι ακριβώς έκανε η άτυχη κοπέλα την ώρα του δυστυχήματος. Τα αίτια του θανάτου της διαπιστώθηκαν από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη Βουλγαρία.

Οι γονείς της νέας γυναίκας παρέλαβαν τη σορό της κόρης τους και ζήτησαν να γίνει εκ νέου στην Ελλάδα ιατροδικαστική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα «η Θασιακή» επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος προήλθε από ηλεκτροπληξία αλλά είπε ότι «από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν και άλλα ευρήματα». Απέφυγε ωστόσο να επεκταθεί σε λεπτομέρειες σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειάς της.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017