Θηριωδία τζιχαντιστών: Εκτέλεσαν περισσότερα από 200 παιδιά στη Συρία (φωτο) - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Θηριωδία τζιχαντιστών: Εκτέλεσαν περισσότερα από 200 παιδιά στη Συρία (φωτο)

10.11.2015 02:25

Μια ακόμη θηριωδία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από βίντεο το οποίο κυκλοφόρησαν οι ίδιοι για να καυχηθούν για το νέο τους κατόρθωμα, τη μαζική εκτέλεση 200 παιδιών από τη Συρία, παρακολουθεί παγωμένος ο κόσμος.

Το φρικιαστικό βίντεο δείχνει τα παιδιά να ξαπλώνουν το ένα δίπλα στο άλλο με πρόσωπα στραμμένα στο έδαφος, ενώ πίσω τους στέκονται σε ετοιμότητα με τα όπλα στα χέρια οι δήμιοι τους.

isis3

Αμέσως μετά την παράταξη των παιδιών οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανοίγουν πυρ σκοτώνοντας τα παιδιά που βρίσκονται ξαπλωμένα μπροστά τους.

Το βίντεο φαίνεται να έχει γυριστεί εντός της Συρίας, ωστόσο δεν έχει ακόμη αποδειχθεί η αυθεντικότητά τους, πάντως το μανιφέστο το οποίο το συνοδεύει αναφέρει ότι οι μαζικές εκτελέσεις μικρών Σύρων αποτελούν αντίποινα για τους βομβαρδισμούς των θέσεων του Ισλαμικού Κράτους.

isis2

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί που μελετούν την αυθεντικότητα του βίντεο, τονίζουν πως αν είναι αληθινό τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει εκτός ελέγχου στην περιοχή και απαιτείται άμεση επέμβαση από όλες τις δυτικές δυνάμεις.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017