ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Θεώρησαν προφανώς πως τους πήραν τα… πρωτεία!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ

Πρέπει να είναι… παγκόσμιο φαινόμενο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε χθες να βγάλει επίσημη ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού, επειδή είδε σε μερίδα του Τύπου πως οι «ερυθρόλευκοι» εξέφραζαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Για όσους δεν το κατάλαβαν ή για κάποιον λόγο δεν ακολουθούν την επικαιρότητα, θυμίζουμε πως την Τετάρτη έπαιξε ο Ολυμπιακός με τον Πλατανιά. Δεν έπαιξε με τον Παναθηναϊκό, δεν ακολουθεί το Σαββατοκύριακο το ματς των «αιωνίων», αλλά στις 21 Νοεμβρίου. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προφανώς όμως θεωρούν πως έχουν τον ρόλο και του «τιμωρού» και του «δικαστή». Και έτσι… ξεκούδουνα (λέμε τώρα…) αποφάσισαν να επιτεθούν στον Ολυμπιακό.

Δηλαδή ουσιαστικά οι «πράσινοι» απάντησαν στις… εφημερίδες, καθώς δεν υπήρξε επίσημη θέση του Ολυμπιακού για τη διαιτησία. Αλλά και να υπήρχε, δεν θα άλλαζε κάτι. Καλώς ή κακώς, έχοντας δίκιο ή όχι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν λοιπόν ευχαριστημένοι από τη διαιτησία του προχθεσινού αγώνα. Προφανώς, για τους «πράσινους», έπρεπε στον Ολυμπιακό να πάρουν την… άδειά τους για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ή, για την ακρίβεια, εξηγείται.

Είναι ξεκάθαρο πως στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Και επειδή η αγωνιστική γύμνια των «πράσινων» βγάζει μάτι, προσπαθούν με τον παραπάνω τρόπο να στρέψουν αλλού την προσοχή. Το -6 στο πρωτάθλημα και η… Καμπάλα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.

Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» κάνουν ό,τι μπορούν εκεί όπου είναι το μοναδικό «γήπεδο» όπου ακόμη μπορούν να παίξουν μπάλα. Εξω από τον αγωνιστικό χώρο, γιατί μέσα σε αυτόν οι «απαντήσεις» είναι εκκωφαντικές. Στον Παναθηναϊκό μάλλον συγχύστηκαν, καθώς οι φωνές για τη διαιτησία είναι δικά τους «πρωτεία» και προφανώς είπαν να… αποκαταστήσουν την τάξη!

[ “Goal” ]