Η Ραχήλ Μακρή αγνώριστη στα κόκκινα με γόβες Louboutin | Mikrometoxos.gr

Η Ραχήλ Μακρή αγνώριστη στα κόκκινα με γόβες Louboutin

03.12.2015 21:48

Η Ραχήλ Μακρή αγνώριστη στα κόκκινα με γόβες Louboutin

Άλλη μια lifestyle φωτογράφηση που θα της… χρεώσουν έκανε η Ραχήλ Μακρή στο περιοδικό Down Town. Αγνώριστη η πρώην βουλευτής του Σύριζα ποζάρει ως μοντέλο και φορά κατακόκκινες δημιουργίες και πανάκριβες γόβες Louboutin!

Η Ραχήλ Μακρή φημίζεται για τις «έξω από τα δόντια» συνεντεύξεις της και αυτή που έδωσε στο περιοδικό Down Town δεν στερείται αποκαλύψεων. Το εντυπωσιακότερο όλων πάντως είναι το styling της φωτογράφησης που δέχθηκε αρκετά …. αρνητικά σχόλια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η κα. Μακρή επιθυμεί διακαώς να …χωθεί στην εγχώρια showbiz.

Η πρώην βουλευτής μίλησε για την πολιτική, για τον σύζυγό της, αλλά και για την φήμη που κυκλοφορεί για εκείνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε για τη φήμη και δείτε τις φωτογραφίες:

Υπάρχει μία φήμη ότι κάποτε ήσασταν συγκάτοικοι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Όχι, καλέ. Τι δουλειά έχω εγώ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ο Παππάς με τον Γαβριήλ και τον Τσίπρα συγκατοικούσαν. Προτού κάνει τα παιδιά με την Περιστέρα, προτού γίνει Πρόεδρος».

Η ίδια φαίνεται να περνά αρκετά όμορφα, αφού πλέον οι υποχρεώσεις της έχουν αποψιλωθεί.

Πώς είναι η ζωή σας εκτός Βουλής;

«Έχω επανέλθει στις οικογενειακές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις που είναι το πιο σημαντικό. Ιδίως η οικογένεια. Τα προηγούμενα τρία χρόνια είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στην εκτέλεση των καθηκόντων μου.

Ως εκπρόσωπος των πολιτών είχα παραμερίσει τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Πλέον κάνω επίσης πράγματα που μου αρέσουν. Μαγειρεύω για φίλους, βλέπω πρόσωπα που είχα πολύ καιρό να δω, πηγαίνω βόλτες με μαμάδες και παιδιά».

πηγή : tff.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017