Η "παρέμβαση" των αγοραστών δεν έπεισε ότι η "ταλαιπωρία" για τις μετοχές των συστημικών έφθασε στο τέλος της - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η “παρέμβαση” των αγοραστών δεν έπεισε ότι η “ταλαιπωρία” για τις μετοχές των συστημικών έφθασε στο τέλος της

11.11.2015 18:27
Μπορεί οι βασικοί δείκτες του Ελληνικού Χρηματιστηρίου να αναδύθηκαν από τα χαμηλά ημέρας, όπως και οι περισσότερες από τις Δεικτοβαρείς Τραπεζικές μετοχές, όμως η “παρέμβαση” των αγοραστών, έστω και αν αποσόβησε εικόνες σαν την χθεσινή, δεν έπεισε ότι η “ταλαιπωρία” για τις μετοχές των συστημικών Τραπεζών, έφθασε στο τέλος της.
Θεωρείται βέβαιο ότι οποιαδήποτε είδηση, επί το θετικότερον, για τις εξελίξεις των συζητήσεων μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και Θεσμών, θα τύχει θετικής “αναπήδησης”από την Αγορά.
Από την άλλη, ίσως αξίζει αναφοράς ότι η σημερινή εικόνα στο Τραπεζικό ταμπλό, δεν είχε και μεγάλη σχέση με την χθεσινή όπου ο κλαδικός δείκτης των Τραπεζών, αλλά και οι επιμέρους Τραπεζικοί τίτλοι κινήθηκαν “μονομπλόκ” σε χαμηλότερα επίπεδα.
Σήμερα και όπως προαναφέρθηκε υπήρξε αγοραστική “παρέμβαση” που έδωσε αξιοπρόσεκτο “μεροκάματο του τρόμου” σε όσους τοποθετήθηκαν στα χαμηλά ημέρας και ρευστοποίησαν θέσεις σχετικά υψηλότερα. Άλλωστε δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι σημερινοί αγοραστές στους τοπικούς βυθούς, ασφαλώς και δεν πήραν θέσεις με σκοπό την διακράτηση!
Θαν. Σταυρόπουλος
*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017