Επιτέλους η μεγάλη στιγμή έφτασε…

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι αμαζόνες της Αγλαία Κυρίτση και Ραχήλ Μακρή μπαίνουν στην αρένα. Το παιγνίδι γίνεται ακόμη πιο dirty καθώς τα διψασμένα για εκδίκηση θηλυκά ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Οι παπατζήδες ερευνητές της κοινής γνώμης θα έχουν έναν ακόμη μπελά να αντιμετωπίσουν: Πως μετά το κόμμα του Λαφαζανη να μεθοδεύσουν και την αλλοίωση των ποσοστών του κόμματος της Ζωής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με σαράβαλο Wartburg που διαλύεται στα εξ ων συνετέθη, με τον Γιάννη Λούλη, τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Γιώργο Μπόμπολα να προσπαθούν να τον κρατήσουν με κάθε τρόπο εν ζωή.

Είναι πρωτοφανής η στήριξη της διαπλοκής στην κυβέρνηση. Ετσι άλλωστε έκαναν με όλες τις κυβερνήσεις για να μπορέσουν να επιτύχουν την διαγραφή των θαλασσοδανείων τους στην οποία επιδίδονται ήδη κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να δούμε τι ποσοστά θα δίνουν οι γραφικοί ερευνητές της κοινής γνώμης στο καυτό κόμμα που ετοιμάζουν οι πιο bizzare αμαζόνες της εγχώριας αριστεράς. Η Κωνσταντοπούλου, όπως έχει αποδείξει είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και φυσικά δεν διαθέτει το πολιτικό τακτ του Λαφαζάνη. Γύρευε τι πρόκειται να αποκαλύψει για τον Αλέξη Τσίπρα εάν προκληθεί.

Το βρώμικο ΄89 δεν θα πιάνει μία μπροστά στον Σεπτέμβρη του 2015. Περιμένουμε από τα κορίτσια να κάνουν ακόμη πιο βούρκο την προεκλογική εκστρατεία-οφείλουν να μην μας διαψεύσουν.

konstantopoulou-makri

Οπως επίσης και να κατέβουν αυτόνομα στις εκλογές και να συνεργαστούν μετεκλογικά με τον Λαφαζάνη. Η Ζωή άλλωστε είναι αρκετά εγωίστρια για να μην τεστάρει την απήχησή της στην κοινή γνώμη. Μια Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να δειλιάσει στην πιο συναρπαστική αναμέτρηση αλλά πρέπει με αυταπάρνηση να ριχτεί στην μάχη.

Το ίδιο και η Ραχήλ Μακρή. Τώρα είναι η ώρα του πολέμου-τίποτε λιγότερο…

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – Online Opinion Magazine