Η Ζωή...συνεχίζεται! Άγρια κόντρα με τους υπαλλήλους της Βουλής! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η Ζωή…συνεχίζεται! Άγρια κόντρα με τους υπαλλήλους της Βουλής!

27.11.2015 01:19

Η Ζωή…συνεχίζεται! Άγρια κόντρα με τους υπαλλήλους της Βουλής!

Μπορεί να είναι απούσα απο τη Βουλή αλλά τελικά ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!Νέα, άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ των υπάλληλων της βουλής και της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη λύση που έδωσε χθες ο Νίκος Βούτσης, ανανεώνοντας τις 43 από τις 45 συμβάσεις.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιτίθεται στους υπαλλήλους με αναρτήσεις της στο twitter, υποστηρίζοντας ότι θα πληρώνονται «άνθρωποι που δεν εργάσθηκαν στη Βουλή και ηθελημένα υπέσκαψαν τη λειτουργία της». Κατηγορεί τον διάδοχό της Νίκο Βούτση ότι αποζιμίωσε «τη φαυλότητα» και επιμένει: «Χαίρομαι που δεν νομιμοποίησα αυτό το χρόνιο αίσχος εις βάρος του Δημοσίου».

 

Εξοργισμένοι με τα Tweet της Ζωής οι εργαζόμενοι αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση  η οποία μεταξύ άλλων θα αναφέρει:

«Πως είναι δυνατόν να τολμά η κα. Κωνσταντοπούλου να λέει για τους υπαλλήλους που δεν δουλεύουν όταν τους υπάλληλους αυτούς τους χρησιμοποιούσε επί μήνες για να καλύπτει τις δραστηριότητες της, όταν  οι υπάλληλοι αυτοί εργάστηκαν νύχτα-μέρα για να τυπωθούν χιλιάδες αντίτυπα για το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, όταν οι εργαζόμενοι ήταν αυτοί έβγαζαν τις χιλιάδες φωτοτυπίες που πήρε μαζί της φεύγοντας».

Ο σύλλογος των Υπαλλήλων ευχαριστεί τον Νίκο Βούτση για τη λύση που έδωσε και που ταλάνιζε επί μήνες τους υπαλλήλους της Βουλή και είχε προκαλέσει δεκάδες αντιπαραθέσεις μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των συμβασιούχων.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017