Η ευρωπαϊκή «απάντηση» του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό | Mikrometoxos.gr

Η ευρωπαϊκή «απάντηση» του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό

11.11.2015 14:30
Η καλύτερη «απάντηση» που μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός στην τοποθέτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, περί «πρωταθλήματος που θα κριθεί στα δικαστήρια», δεν είναι μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Ούτε βέβαιως μέσω διαρροών ή οποιασδήποτε ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Θα μπορούσε κάποιος να σταθεί στη διαφορά που έχουν ήδη οι «ερυθρόλευκοι» από τους «πράσινους» στο πρωτάθλημα για να καταδείξει τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Είναι όμως πασιφανές πως ούτε τούτη η αναφορά θα ήταν πειστική για κάποιους, παρά το ότι η συγκεκριμένη διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Η καλύτερη όμως «απάντηση» από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδος είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του λιμανιού, σε ένα πεδίο που ο Ολυμπιακός «παίζει» μόνος του την τελευταία πενταετία. Σε μια περίοδο που οι «ερυθρόλευκοι» φιγουράρουν με την Μπάγερν στην πρώτη θέση του ομίλου τους στο Τσάμπιονς Λιγκ (μετά από τέσσερις αγωνιστικές και όχι… μία), η καλύτερη «απάντηση» προς οποιονδήποτε αμφισβητία είναι οι εννέα βαθμοί στο γκρουπ της κορυφαίας διοργάνωσης.
Είναι οι τρεις συνεχόμενες νίκες στον όμιλο, είναι το παιχνίδι στο Μόναχο με τους Βαυαρούς που θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου. Αν σε όλα αυτά προσθέσει κάποιος ως ύστατο επιχείρημα και τη διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες, τότε η κουβέντα τελειώνει… απότομα και η καραμέλα… λιώνει.
Αναρωτιέται εύκολα κάποιος αν υπήρχε η δυνατότητα να είχε κάνει κάτι παραπάνω ο Ολυμπιακός (και κάτι χειρότερο ο Παναθηναϊκός) μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη για να καταστεί πιο εμφανής η ανωτερότητα των πρωταθλητών Ελλάδος. Δύσκολο…

[ “Goal” ]

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017