Η Ελένη Αυλωνίτου έβαλε το μαγιό της, ανέβηκε στο βατήρα και «κάρφωσε» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η Ελένη Αυλωνίτου έβαλε το μαγιό της, ανέβηκε στο βατήρα και «κάρφωσε» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

14.05.2016 13:54

Η Ελένη Αυλωνίτου έβαλε το μαγιό της, ανέβηκε στο βατήρα και «κάρφωσε» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου [εικόνες]

Η Ελένη Αυλωνίτου δεν λέει όχι στη δημοσιότητα. Άλλωστε η ίδια υποστηρίζει πως είναι δουλειά και υποχρέωση των βουλευτών να υπερασπίζονται την πολιτική των κομμάτων τους στα ΜΜΕ. Τώρα αν αυτό το κάνουν φορώντας μαγιό, είναι μία άλλη υπόθεση.

Αυτή τη φορά η Ελένη Αυλωνίτου πάει ένα βήμα παρά πέρα και ως πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια της κολύμβησης, φοράει το μαγιό της και υπερασπίζεται την κυβερνητική πολιτική στην πισίνα για χάρη του Down Town. 

Χαμογελαστή και άνετη, βουτάει στο νερό και ποζάρει από τον βατήρα της πισίνας, ενώ θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα υπέρ της… άσκησης και της υγιεινής ζωής, κάνει διατάσεις και τρέχει στον στίβο, με το κολάν και τα αθλητικά της παπούτσια.

Και δεν αρκείται μόνο σε αυτό, αλλά αποκαλύπτει και αρκετές προσωπικές πληροφορίες για τον άνθρωπο Ελένη και όχι τη βουλευτή.

«Δεν έχω προτίμηση σε κάποιον συγκεκριμένο τύπο άνδρα, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση. Με γοητεύει η ευγένεια και δίνω σημασία στις γνώσεις και στην προσωπικότητα ενός άνδρα», λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση, αφού πρώτα φυσικά έχει κάνει το χρέος της και έχει υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησης.

Χαρακτηρίζει επίσης… «Σαπφώ Νοταρά» της πολιτικής, την άλλοτε σύντροφό της στο κόμμα, Ζωή Κωνσταντόπουλου, ενώ ακολουθώντας την ετυμολογική ερμηνεία της λέξης… γοητευτικός, δηλαδή εκείνος που βγάζει γοερές κραυγές, ανακηρύσσει τον Ανδρέα Λοβέρδο ως τον γοητευτικότερο άνδρα της Βουλής.

Όσο για την επεισοδιακή της εμφάνιση στην Αννίτα Πάνια, η κυρία Αυλωνίτου δεν κρύβει την ενόχλησή της και λέει: «Στην Πάνια πήγα μια φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη που μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κυρία Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει δια τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω, αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω στην εκπομπή της. Περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017