Η Ειδομένη δεν πρόκειται να γίνει Καλαί… | Mikrometoxos.gr

Η Ειδομένη δεν πρόκειται να γίνει Καλαί…

26.03.2016 12:57

Στην εκκένωση της Ειδομένης επέμεινε μιλώντας στο MEGA ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει Καλαί, εξηγώντας παράλληλα γιατί χαρακτήρισε το μέρος «σύγχρονο Νταχάου». 

 

«Το Νταχάου που είπα ήταν για τις προσδοκίες των ανθρώπων που έχαναν την ζωή τους μπροστά στα σύνορα» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, ενώ είπε ότι η κυβέρνηση συνεργάζεται με ΜΚΟ για τα ασυνόδευτα παιδιά. «Μεριμνούμε για το θέμα. Είναι λεπτό ζήτημα με ευαισθησία» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις κατοίκων-μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας στη Βέροια, μετά την έλευση των προσφύγων ανέφερε, έκανε λόγο για «ανεγκέφαλους ιερείς που αμαυρώνουν την εκκλησία».
Ανάσταση στην οικονομία το Πάσχα

Θα έρθει η ανάσταση της οικονομίας τις ημέρες του Πάσχα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφορικά με την αξιολόγηση.

“Η χώρα για να βγει από το τέλμα πρέπει να πάει στη ρύθμιση του χρέους και η ρύθμιση θα αλλάξει περιβάλλον στην Ελλάδα. Είναι σταθμός για τη χώρα μια σοβαρή ρύθμιση για να βγει η οικονομία από αυτή τη βαθύτατη κρίση που τη μαστίζει” τόνισε ο κ .Κουρουμπλής.

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι δεν υπάρχει δίλημμα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και σημείωσε: “Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα. Το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορεί να συμβεί στη χώρα θα ήταν να χάσει την πολιτική σταθερότητα. Και όφειλαν δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου τουλάχιστον στο θέμα των πιέσεων για τις συντάξεις να βάλουν πλάτη”.

“Γίνεται εντατική προσπάθεια για να κλείσουμε την αξιολόγηση το ταχύτερο” επισήμανε και είπε ότι μετά το Πάσχα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα δεχτεί τα ομολογά μας.

Πηγή βίντεο: enikos.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017