Η απάντηση της κυβέρνησης για την αγωγή Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η απάντηση της κυβέρνησης για την αγωγή Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη

26.03.2016 19:53

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος προανήγγειλε μήνυση σε βάρος της Όλγας Γεροβασίλη.

«Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών» αναφέρει η κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς  κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο.

Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν.

Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών.

Η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου έφθασε λίγα λεπτά μετά:

“Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις. Ο πανικός της κατάρρευσης, τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντιπάλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

“Και αγωγή και μήνυση λοιπόν. Καλό βράδυ σε όλες και όλους”, απαντά ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του στο Twitter.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017