Η έκπληξη! US OPEN: Εκτός τελικού η Σερένα από την απίστευτη Βίντσι!

US OPEN: Εκτός τελικού η Σερένα από την απίστευτη Βίντσι!

Η 32χρονη Ιταλίδα νίκησε με τρομερή ανατροπή με 2-6, 6-4, 6-4 την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο και ολοκλήρωσε μια απ’ τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του αθλήματος

Η τρομερή Ρομπέρτα Βίντσι έστησε στον τοίχο την Σερένα Γουίλιαμς, επικράτησε με φοβερή ανατροπή και της έκλεισε το δρόμο για το ημερολογιακό Grand Slam. Ιταλικός εμφύλιος στον τελικό του US OPEN!

Λίγες ώρες πριν η Πενέτα έγινε η πρώτη Ιταλίδα που πανηγυρίζει την είσοδό της σε τελικό ενός Grand Slam, αποκλείοντας την Χαλέπ (Νο2).

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν. Στον δεύτερο ημιτελικό του US OPEN η Ρομπέρτα Βίντσι ολοκλήρωσε τον άθλο, έκλεισε τον δρόμο στην Σερένα Γουίλιαμς για την επίτευξη του ημερολογιακού Grand Slam και έγραψε ιστορία.

Η 32χρονη Ιταλίδα νίκησε με τρομερή ανατροπή με 2-6, 6-4, 6-4 την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο και ολοκλήρωσε μια απ’ τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του αθλήματος. Το κατόρθωμα της Bίντσι, έχει μια πιο επική διάσταση, αν αναλογιστεί κανείς πως και στο 3ο σετ, βρέθηκε με break πίσω 2-0 στα game, αλλά κατάφερε να επιστρέψει και να εμποδίσει την Σερένα, να πραγματοποιήσει το calendar Grand Slam . Αυτή είναι η πρώτη φορά που δύο Ιταλίδες θα βρεθούν σε τελικό οποιουδήποτε Grand Slam.

Δείτε το βίντεο εδώ.