Η άγνωστη στενή σχέση του Donald Trump με τη μαφία – Κόρη γνωστού μαφιόζου αποκαλύπτει τα πάντα | Mikrometoxos.gr

Η άγνωστη στενή σχέση του Donald Trump με τη μαφία – Κόρη γνωστού μαφιόζου αποκαλύπτει τα πάντα

13.03.2016 20:23
 http://www.klik.gr/

Ο Ted Cruz κατηγόρησε πρόσφατα τον Donald Trump πως αρνείται να δείξει τα εκκαθαριστικά τις εφορίας επειδή έχει κάνει σκοτεινές δοσοληψίες με τη μαφία.

Έπειτα από αυτό, ο μεγιστάνας υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ορκίστηκε πολλές φορές δημοσίως πως δεν έχει καμία σχέση με τη μαφία και πως η καμπάνια του δεν έχει πάρει ούτε ένα δολάριο χρηματοδότηση από το οργανωμένο έγκλημα.

 

Η Edith Creamer είναι κόρη του Robert LiButti. Ενός από τους πιο γνωστούς αρχιμαφιόζους στις Αμερικανικές αρχές. Κι έχει άλλη άποψη.

.
Όπως λέει η ίδια, ο πατέρας της και ο Trump είχαν μια πάρα πολύ στενή, φιλική σχέση. Μάλιστα, θυμάται πως μια από τις έρευνες του FBI στον πατέρα της το 1991  είχε οδηγήσει και σε πρόστιμο 650 χιλιάδων δολαρίων σε ένα από τα καζίνο του Trump στο Atlantic City New Jersey… Tο Trump Plaza. Αιτία; Ο Trump είχε παραβιάσει νόμους κατά των διακρίσεων.

.

Και τότε και τώρα ο Trump αρνείται πως ήξερε καν τον LiButti ο οποίος πέθανε το 2014.Η κόρη του αρχιμαφιόζου περιγράφει όμως μια άλλη πραγματικότητα.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια … «φυσικά και τον ήξερε. Έχω πετάξει πολλές με το ελικόπτερο του Trump με την τότε σύζυγο του Ivana και τα παιδιά τους». Προσθέτει πως ο πατέρας της χρησιμοποιούσε πολύ συχνά το ελικόπτερο του μεγιστάνα για να πηγαινοέρχεται στο Atlantic City για δουλειές.

.
«Τα 35α γενέθλια μου τα γιορτάσαμε στο Trump Plaza και φυσικά ο Donald ήταν εκεί. Μετά το πάρτι πήγαμε βόλτα με τα μεγάλο του γιοτ», θυμάται η Edith.  «Συμπαθώ τον Trump αλλά με εκνευρίζει πως αρνείται ότι γνώριζε τον πατέρα μου. Με πληγώνει», λέει.

.

Ακόμα και μετά από αυτή τη συνέντευξη όμως ο Donald εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Robert LiButti.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017