ΗΠΑ: Eίκοσι οι νεκροί από την επίθεση σε κλαμπ στο Ορλάντο - Oι αρχές πυροβόλησαν τον δράστη - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΗΠΑ: Eίκοσι οι νεκροί από την επίθεση σε κλαμπ στο Ορλάντο – Oι αρχές πυροβόλησαν τον δράστη

12.06.2016 17:44

Περίπου 20 νεκροί, και πάνω από 40 τραυματίες, βρήκε η αστυνομία του Ορλάντο μέσα στο κλαμπ Pulse μετά την αιματηρή επίθεση ενόπλου, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τζον Μίνα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις την ώρα που ο ένοπλος εισβολέας άνοιγε πυρ, στο γκέι κλαμπ βρίσκονταν τουλάχιστον 100 άνθρωποι.


Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο πρόσθεσε ότι οι τραυματίες διακομίστηκαν σε γειτονικά νοσοκομεία. Ο ένοπλος, ο οποίος φέρεται να είναι λευκός και να ανήκε σε κύκλους υπερσυντηρητικών Αμερικανών, πυροβολήθηκε από τις αρχές κατά την επιχείρηση της αστυνομίας του Ορλάντο στην οποία μετέσχαν η πολιτειακή αστυνομία και το FBI (Oμοσπονδιακή Αστυνομία).

Σχετική εικόνα

-Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, τα κίνητρα του δράστη φαίνεται να παραπέμπουν σε έγκλημα μίσους.
«Έχουμε μια δυνατή τοπική κοινωνία. Θα χρειαστεί να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτό το γεγονός» δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος του Ορλάντο.

Σχετική εικόνα
Σημειώνεται ότι κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών ένας αστυνομικός πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον δράστη, ωστόσο το κράνος από κέβλαρ που φορούσε του έσωσε τη ζωή.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017