Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο συγχωριανό του

Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο συγχωριανό του
Έγκλημα, με θύμα 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό και δράστη 77χρονο συγχωριανό του, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην κοινότητα Λαμπέτι της Ηλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 77χρονος πήγε το μεσημέρι στο κέντρο της κοινότητας και αμέσως κατευθύνθηκε προς την καφετέρια, όπου καθόταν ο 57χρονος. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς τους άλλους θαμώνες, τους είπε να «κάνουν στην άκρη» και αμέσως μετά πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον του συνταξιούχου αστυνομικού, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Κάτοικοι της κοινότητας ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα ο 77χρονος συνελήφθη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο. Όσον αφορά τα αίτια του εγκλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδίδονται σε προσωπικές διαφορές  που είχαν δράστης και θύμα. Ειδικότερα, συγγενικά πρόσωπα του δράστη και του θύματος διατηρούσαν στο παρελθόν από κοινού επιχείρηση σε περιοχή της Ηλείας, όμως προέκυψαν προβλήματα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση μεταξύ 77χρονου και του 57χρονου.