“Εφυγε” από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Νατάσσα Μανίσαλη

ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΩΡΟ


“Εφυγε” από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (5/2) η Νατάσα Μανίσαλη σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η γεννημένη το 1961 αγαπημένη ηθοποιός, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε τα τελευταία χρόνια χρόνια με δύναμη και γενναιότητα.

Η Νατάσα Μανίσαλη λάτρεψε το θέατρο, ήταν μάλιστα απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Το ευρύτερο κοινό τη γνώρισε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega “Εμείς και Εμείς”, όπου υποδυόταν την Νατάσα Σαριτζόγλου

 

Μιλώντας το 2011 στο People είχε πει για τον θάνατο του πατέρα της που έπασχε από καρκίνο, αλλά εξομολογήθηκε και την δική της περιπέτεια.

«Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα… Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα …ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του”».

Για την δική της περιπέτεια είχε πει: “Το χειμώνα είχα κι εγώ μια περιπέτεια με έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  •  Εφυγε  από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Νατάσσα Μανίσαλη [photos]
  •  Εφυγε  από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Νατάσσα Μανίσαλη [photos]