Ευτυχώς, όλα είναι καλά σχετικά με την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο

Ευτυχώς, όλα είναι καλά σχετικά με την περίπτωση του Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του μετά την επιχείρηση των δυνάμεων και μάλιστα,ξένο Μέσο αποκαλύπτει τι είπε στον οδηγό που τον μετέφερε στην Ασφάλεια, προφανώς για κατάθεση.

«Είμαι ελεύθερος, αλλά δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα μερικά πράγματα», ανέφερε ο Μεξικανός λίγο πάει στην Ασφάλεια στη Βικτόρια.

Μάλιστα, δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του παίκτη, λίγο μετά τα ευχάριστα νέα, σημειώνοντας. «Σώθηκε ο Άλαν και είναι καλά».

Ακόμα είναι άγνωστο αν καταβλήθηκαν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

——–

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο και η ιστοσελίδα milenio.com δίνει κι άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή και την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, έχοντας, πάντως, μερικά τραύματα, τα οποία δεν είναι τόσο σοβαρά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο το δημοσίευμα, ο τοπικός κυβερνήτης ήταν αυτός που οργάνωσε την όλη επιχείρηση, στην οποία πήραν μέρος οι τοπικές αρχές, η αστυνομία δηλαδή μαζί με κάποιους ειδικούς πράκτορες, ο στρατός, ακόμα και το ναυτικό.

Λογικό αυτό, καθώς στην περιοχή δραστηριοποιούνται 23 συμμορίες, που ανήκουν όλες στο «Καρτέλ του Κόλπου (του Μεξικού)». Κι αν σας παραξενεύει η εμπλοκή του ναυτικού του Μεξικού, η αλήθεια είναι πως «σηκώθηκαν» ακόμα και εναέρια μέσα προκειμένου να εντοπίσουν τον παίκτη του Θρύλου.