ΕΥΡΩΒ: εχει ξεκινήσει μια ισχυρή αντίδραση και προσπάθεια επαναφοράς στην Β -http://freeforumstocks.blogspot.gr/ | Mikrometoxos.gr

ΕΥΡΩΒ: εχει ξεκινήσει μια ισχυρή αντίδραση και προσπάθεια επαναφοράς στην Β -http://freeforumstocks.blogspot.gr/

15.03.2016 15:15

ΕΥΡΩΒ

X.A.A. LIVE  

                                                                               
ΕΥΡΩΒ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η μετοχή μετά τα ιστορικά χαμηλά των 0,2410 ευρω,εχει ξεκινήσει μια ισχυρή αντίδραση και προσπάθεια επαναφοράς στην Β ( 0,7910 €) όπου και ολοκληρώνεται ο τοπικός πυθμένας ,που εχει και μορφή ανοδικού τριγώνου[ΖΒ].

Στο ίδιο περίπου επίπεδο κινείται ο εκμο 50 ημ και επομένως ανοδική λύση του πυθμένα και διάσπαση του τριγώνου θα πυροδοτήσει κινούργια ορμή στη μετοχή κι αυξημένο όγκο συναλλαγών με κίνηση προς την S στα 0,90 ευρω.

Απο κει και πάνω ο δρόμος ανοίγει καθώς η ζώνη SX (0,90-1,15€) δεν έχει πολύ ισχυρές αντιστάσεις ,αλλα δεν παύει να ειναι δύσκολη καθώς έχουν πραγματοποιηθεί πολλές συναλλαγές  ( 2/12/2015-18/1/2016 )

Αδυναμία του τίτλου να υπερβεί την Β ,θα φέρει οπισθοχώρηση προς τα 0,6250  και πάντως η πλαγιοανοδική γραμμή τάσης Ζ  οριοθετεί την πορεία του και ενδεχόμενη διάσπασή της και ΜΟΝΟ θα επαναφέρει ιδιαίτερα μεγάλες ρευστοποιήσεις ,με πολυ ισχυρή την στήριξη D στα 0,50 ευρώ.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017