Εργαζόμενοι παραλίγο να λιντσάρουν διευθυντές για τις απολύσεις στην Air France - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Εργαζόμενοι παραλίγο να λιντσάρουν διευθυντές για τις απολύσεις στην Air France

05.10.2015 16:49

www.imerisia.gr

Πολλές εκατοντάδες εργαζόμενοι εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στα κεντρικά της Air France, ενώ παραλίγο να λιντσάρουν τον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση της αεροπορικής εταιρείας, ο Xavier Broseta παραλίγο να λιντσαριστεί και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έντρομος την αίθουσα συσκέψεων ανεβαίνοντας πάνω στα συρματοπλέγματα για να σώσει τη ζωή του.
Η διεύθυνση της αεροπορικής εταιρείας παρουσίαζε το νέο σχέδιο απολύσεων, που θα φθάσουν τις 2.900. Η σύσκεψη γίνεται στα γραφεία της εταιρείας στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ, ενώ την ίδια ώρα χιλιάδες εργαζόμενοι διαδηλώνουν μπροστά στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου Frédéric Gajey, ο οποίος εγκατέλειψε κακήν κακώς την αίθουσα και έτρεξε να σωθεί.

Τεχνικοί, αεροσυνοδοί, πιλότοι, διοικητικοί, όλες οι ομάδες εργαζομένων βρίσκονται στα γραφεία της εταιρείας ενόψει απολύσεων.

Ετσι μεταδόθηκε η είδηση από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Air France κάνει μαζικές απολύσεις. Το 2011 απολύθηκαν 15.000 εργαζόμενοι, σε τέσσερις δόσεις.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017