ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ στο… ΠΙ και ΦΙ [Msci+ ΕΥΑΘ] - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ στο… ΠΙ και ΦΙ [Msci+ ΕΥΑΘ]

13.05.2016 00:49

ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ**:

ΟΙ εξαμηνιαίες αλλαγές στους ομώνυμους δείκτες από την MSCI.

Σε ό,τι αφορά τις ελληνικές μετοχές ο τίτλος της ΔΕΗ διαγράφηκε από τον MSCI Standard Greece, χωρίς να υπάρξει κάποια προσθήκη.

Στο δείκτη MSCI Small Cap προστέθηκαν οι μετοχές των ΑΤΤ, EΛΠΕ και ΔΕΗ (που διεγράφη από τον Standard). Όλες οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιουνίου.

Σημειώνεται πως στον MSCI Standard Greece περιλαμβάνονταν οι μετοχές των Eθνικής, Πειραιώς, Alpha, Eurobank, OTE, OΠΑΠ, Τιτάν, Jumbo, Folli Follie και ΔΕΗ.

**ΣΣ μ/μ: Τώρα θα κοιμηθούμε ήσυχοι το βράδυ… 

________

ΕΥΑΘ:

Με το καλημέρα η νέα διοίκηση έδωσε το στίγμα της.. Αυτό δηλ. της διανομής υψηλής μερισματικής απόδοσης στους πιστούς μετόχους της. Με καθαρή απόδοση 6,5% με βάση την τιμή του χθεσινού κλεισίματος στα 3,4700 ευρώ αλλά οι συγκριτικά περισσότεροι τοποθετήθηκαν στα πέριξ των 3,0000 ευρώ.

Παράλληλα με την προσδοκία μετοχικής υπςεραξίας, απολαμβάνουν και μία εξαιρετική απόδοση με βάση τα τωρινά “μαύρα” δεδομένα… Η απελθούσα διοίκηση “για μας τους απέξω” έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, το ίδιο ευχόμεθα να συμβεί και με την νέα…

__________

 

 

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017