Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο | Mikrometoxos.gr

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

19.03.2016 07:47

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα Σάββατο ο καιρός από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και είναι πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική αρχικά θα επικρατήσουν νεφώσεις που θα δώσουν βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και το απόγευμα θα εξασθενήσουν.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα χαρακτηριστεί από λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος. Στη Θεσσαλία προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα θα επικρατήσουν αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ και το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες όπου τοπικά θα είναι ισχυρές. Βελτίωση του καιρού από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα χαρακτηριστεί από νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στα νότια νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 4 έως 15 βαθμούς.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017