Επιβεβαίωση του Deal που είχε αναφέρει ο μ/μ | Mikrometoxos.gr

Επιβεβαίωση του Deal που είχε αναφέρει ο μ/μ

07.01.2016 15:42

Επιβεβαίωση του Deal που είχε αναφέρει ο μ/μ 

Στ.Ανδρεάδης: Ο πρόεδρος μεγάλου ιδιωτικού φορέα…

ΔΡΥΟΣ πεσούσης=OAKTREE καταβάλλουσας τα “Μπικικίνια”…

ΔΕΝ αναφέρεται το τίμημα, αλλά η πηγή μας είναι κατηγορηματική, ενώ διατηρεί την προεδρία ο Στ. Ανδρεάδης και το management το δίδυμο Ανδρεάδη.

 

Αποκλειστικό: Έρχεται Deal που θα ταράξει τα νερά…

31.12.2015 07:50

Πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας στον τουριστικό τομέα – ετοιμάζονται οι υπογραφές… – βρίσκονται ΞΕΝΟ FUND που διαχειρίζεται κεφάλαια 80 δισ. ευρώ (…ΔΡΥΟΣ πεσούσης…) και συγκρότημα που ανήκει σε πρόεδρο μεγάλου ιδιωτικού φορέα και ο οποίος θα διατηρήσει το 20% καθώς και το management…

Τα λεφτά πολλά και πως να αντισταθεί κανείς σε…300 ολόκληρα εκατομμύρια. Ακόμα και ο συγκεκριμένος πρόεδρος, που κάπου θα στοχεύει με την σειρά του με τόσα εκατ. στη τσέπη…

 

———-ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ σήμερα———–:

 

Συνενώνονται Σάνη και Ikos

Βασικοί μέτοχοι είναι οι Σταύρος και Ανδρέας Ανδρεάδης και επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree. Στο νέο σχήμα συμμετέχουν επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Goldman Sachs Asset Management και η Hermes GPE.

Οι εταιρείες Σάνη Α.Ε. και Ikos Α.Ε. ανακοινώνουν ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνένωσής τους σε έναν όμιλο.

Βασικοί μέτοχοι είναι οι Σταύρος και Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management, L.P., ενώ στο νέο σχήμα συμμετέχουν επενδυτικά κεφάλαια που διαχειρίζεται η Goldman Sachs Asset Management και η Hermes GPE καθώς και κεφάλαια ιδιωτικών οίκων του εξωτερικού.

Ο όμιλος θα διοικείται από τους Σταύρο Α. Ανδρεάδη, Πρόεδρο, Ανδρέα Α. Ανδρεάδη και Mathieu Guillemin, Διευθύνοντες Συμβούλους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος θα στηριχθεί στο εξαιρετικού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό και την τεχνογνωσία της Σάνη Α.Ε. στη δημιουργία και λειτουργία πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, ούτως ώστε να αναπτύξει περαιτέρω ως ανεξάρτητα brands το αναγνωρισμένο brand Sani καθώς και το πρωτοποριακό και εξελισσόμενο brand «Ikos».

Sani και Ikos σχεδιάζουν σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα, σε ορίζοντα πενταετίας, με την πρόσθετη προσδοκία να συμβάλουν διά αυτών στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, εν γένει.

Στο πλαίσιο αυτό, σε πρώτη φάση και για την ενδυνάμωση των δύο brands υλοποιούνται ήδη επεκτάσεις και αναβαθμίσεις στις μονάδες Sani Asterias, Sani Club, Sani Marina, Ikos Oceania και Ikos Olivia.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017