«Επειδή είσαι φιλαράκι με τον Αλέξη μη μας κάνεις τον γενικό γ@μ@ω εδώ μέσα… » | Mikrometoxos.gr

«Επειδή είσαι φιλαράκι με τον Αλέξη μη μας κάνεις τον γενικό γ@μ@ω εδώ μέσα… »

12.02.2016 02:58

Οι ινστρούχτορες του Μαξίμου διατάζουν, οι πολιτικοί «πανελίστες» γκρινιάζουν!

Είναι σαν να έχουν το κοντρόλ στο αυτί τους όπως οι «εκπομπάρχες» και αυτό δεν τους αρέσει καθόλου…

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Κάτι η επιθυμία των νεοεισερχόμενων στη Βουλή (αλλά και σε κυβερνητικό σχήμα) να κερδίσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας, κάτι η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει συντεταγμένα και όλα της τα στελέχη να εκφράζουν την ίδια άποψη στα θέματα που καίνε τόσο την κοινωνία όσο και τον πρωθυπουργό, ανάγκασαν το «χρυσό παιδί» τουΜαξίμου να αναλάβει δράση!
Έτσι έστησε έναν μηχανισμό ελέγχου με 3 «κολλητούς» του, για το ποιος θα βγαίνει που, αλλά και τι θα λέει… Και στις περιπτώσεις που μπορούσε να ελέγξει τους εκπομπάρχες ζητούσε εκ των προτέρων τις ερωτήσεις (χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης), ενώ σε άλλη περίπτωση τα μηνύματα έπεφταν βροχή! Δηλαδή πριν από τα διαφημιστικά break ή κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης οι «4» ινστρούχτορες, του έστελναν μήνυμα με το τι θα έπρεπε να απαντήσει.
Βέβαια το «χρυσό παιδί» και η παρέα του, με κάποιους τα βρήκε λίγο σκούρα γιατί, ενώ είχε δώσει σαφής οδηγίες! Και αυτό διότι κάποιοι (με πείρα στις συνεντεύξεις) τον αγνοούν με αποτέλεσμα –αυτοί οι κάποιοι- να λένε ότι θέλουν και όχι ότι πους προστάζει το Μαξίμου!
Και κάπως έτσι οι εκνευρισμοί εντείνονται, οι καυγάδες είναι καθημερινοί με αποτέλεσμα οι σχέσεις του συγκεκριμένου υπουργού (διότι περί υπουργού-ινστρούχτορα πρόκειται) με τον πρωθυπουργό να είναι τεταμένες!

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση παλαιού και ιδιαίτερα προβεβλημένου στελέχους της κυβέρνησης που σε μία παρατήρηση απάντησε στο… χρυσό παιδί: «Επειδή είσαι φιλαράκι με τον Αλέξη μη νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τον γενικό γ@μ@ω εδώ μέσα… Άντε μαζέψου, γιατί δεν το χω και σε πολύ να σας ξεφωνίσω όλους εδώ μέσα…»
και κάπως έτσι, όσες προσπάθειες και αν έχει κάνει για να ελέγξει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, οι προσπάθειες του να ελέγξει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των υπουργών είναι αδύνατη, με αποτέλεσμα η κοινή γραμμή και η «έξωθεν καλή μαρτυρία» να μην είναι τίποτα άλλο από όνειρο… χειμερινής νυκτός!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017